akhbarmohandesi
به روزترين اخبار نظام مهندسي

۸ نوع همبرگر محبوب و خوش مزه

راه اندازي فست فود

تجهيزات فست فود

در اين مطلب سعي داريم ۸ نوع همبرگر محبوب و خوش مزه و كه براي سلامتي شما مفيد است و ميتوانيد در كنار رژيم غذايي خود از آن ها استفاده كنيم را معرفي نماييم.

آيا شما از آن دسته افرادي هستيد كه همبرگر را از برنامه غذايي خود حذف كرده ايد چرا كه فكر مي كنيد در رژيم لاغري جايي براي همبرگر وجود ندارد. بايد به شما بگوييم كه وقت آن رسيده است كه همبرگرهاي خوش مزه را به برنامه غذايي خود بازگردانيد.

همبرگرها اگر با مواد خوب و به شيوه درست تهيه شوند ارزش تغذيه اي خوبي دارند و مي توانند مانند ساير غذاها مورد استفاده قرار بگيرند. بيش تر مردم همبرگر را با گوشت تهيه مي كنند.

8 نوع همبرگر محبوب و خوش مزه

8 نوع همبرگر محبوب و خوش مزه

در اين مطلب ما چند نوع مختلف از همبرگرها را به شما معرفي مي كنيم كه با مواد مختلف تهيه مي شوند و طعم بسيار خوب و دلپذيري دارند. اين همبرگرها را مي توان در خانه تهيه نمود. هم چنين كساني كه در كار فست فود و رستوران هستند نيز مي توانند از اين همبرگرها براي تنوع بخشيدن به منوي خود و پاسخ گويي به نيازها و سلايق مختلف مشتريان استفاده نمايند. پس با ما همراه باشيد تا شما را با اين همبرگرهاي لذيذ بيش تر آشنا كنيم.

همبرگرها در ساده ترين شكل خود يك قطعه نسبتا ضخيم گوشت هستند كه همراه با مخلفاتي مانند كاهو و گوجه و سس، در ميان دو قطعه نان گرد قرار مي گيرند. در بهترين حالت آن قطعه گوشت گرد به خوبي پخته مي شود و در ميان نان همراه با مخلفاتي چون گوجه، كاهو و پياز تهيه مي شود. اما همبرگرهايي كه به خوبي تهيه نمي شوند، گوشت آن ها چرب است و با سس هاي پركالري همراه با بيكن آماده مي شوند.

از نظر ما همبرگرها مي توانند غذاي سالمي باشند مخصوصا اگر شما در هنگام تهيه مواد اوليه و مخلفاتي كه در ساندويچ به كار مي بريد، دقت لازم را داشته باشيد. از طرفي اين را هم مي دانيم كه تهيه مواد اوليه و انتخاب نوع همبرگر به دليل تنوع موجود ممكن است انتخاب را براي شما سخت كند. بهتر است بدانيد كه ما نمي توانيم به شما بگوييم كه همبرگرهاي گياهي كه در فست فودها تهيه مي شوند بهتر هستند يا همبرگرهاي گوشتي، اما اگر همه چيز را به صورت برابر و يكسان و در نظر بگيريم، شما مي توانيد براي انتخاب همبرگر تنها به گزينه مفيد و سالم بودن آن توجه كنيد و همبرگر مورد نظر خود را انتخاب كنيد. در ادامه شما را با چند نوع همبرگر خوش مزه، محبوب و سالم آشنا مي كنيم.

۱-   همبرگر تهيه شده از گوشت گوساله

يك همبرگر تهيه شده از گوشت چرخ كرده گوساله مي تواند يك وعده غذايي سرشار از پروتئين و مغذي باشد. گوشت گوساله داراي ويتامين ب۱۲ است كه براي توليد گلبول هاي قرمز و تامين انرژي مورد نياز بدن لازم است. يكي از دللايلي كه اين نوع همبرگر از نظر تغذيه خيلي سالم به نظر نمي رسد، نحوه تهيه آن است. كمتر مي توان همبرگر تهيه شده از گوشت گوساله را پيدا كرد كه چربي آن كم باشد و با روش درستي نيز پخته و تهيه شده باشد. نوع تغذيه گوساله اي كه از گوشت او براي همبرگر استفاده مي شود نيز بسيار مهم است. بهترين گوشت براي اين نوع همبرگر گوشتي است كه گوساله آن تنها از گياهان تغذيه كرده باشد.

۲-   همبرگر تهيه شده از گوشت گوزن

اين نوع همبرگر را مي توان سالم تر از همبرگر تهيه شده از گوشت گوساله دانست، چرا كه ميزان چربي آن بسيار كمتر است. يك همبرگر ۹۰ گرمي تهيه شده از گوشت گوساله داراي ۱۸۲ كيلوكالري و ۹ گرم چربي است، در حالي كه همين همبرگر با همين وزن اگر با گوشت گوزن تهيه شود تنها ۱۳۳ كيلوكالري و ۳ گرم چربي خواهد داشت.

۳-   همبرگر تهيه شده از قارچ

اين نوع همبرگرها با استفاده از قارچ هاي بزرگ خوراكي تهيه مي شوند. اين نوع قارچ ها بافتي مانند گوشت دارند و بسيار خوش مزه هستند. در تهيه اين نوع همبرگرها معمولا از پنير بر روي قارچ استفاده مي شود و از آن جا كه پنير موزارلا نسبت به ساير پنيرها چربي كمتري دارد، پس بهتر است كه در سانديچ همبرگر تهيه شده از قارچ از پنير موزارلا استفاده كنيم.

۴-   همبرگر تهيه شده از گوشت بوقلمون

همبرگرهاي تهيه شده از گوشت بوقلمون نسبت به همبرگرهاي تهيه شده از گوشت گوساله بسيار كم چربي تر و كم كالري تر هستند. اما نكته اي كه وجود دارد اين است كه براي داشتن همبرگري سالم تر بايد از گوشت سينه بوقلمون استفاده شود. در غير اين صورت همبرگر بوقلمون تفاوتي با همبرگر معمولي ندارد چرا كه ممكن است در تهيه آن از همه قسمت هاي بدن پرنده كه داراي چربي هم هستند استفاده شده باشد.

براي آن كه ساندويچ همبرگر بوقلمون شما سالم تر باشد مي توانيد آن را فقط با يك نيمه نان بخوريد يا حتي به جاي نان از برگ هاي كاهو استفاده نماييد. متخصصان تغذيه اضافه كردن كاهو و گوجه فرنگي را براي دريافت فييبر بيش تر از غذا، پيشنهاد مي دهند.

۵-   همبرگر تهيه شده از سبزيجات

همبرگرهاي سبزيجات واقعا براي سلامتي مفيد هستند چرا كه داراي اسيدهاي آمينه هستند. هم چنين به نوعي ضد سرطان هم محسوب مي شوند، چرا كهع مواد سرطان زا در واقع در گوشتي توليد مي شوند كه با حرارت زياد پخته و سرخ مي شود. البته اين نوع همبرگرها را نمي توان بهترين نوع همبرگر به شمار آورد چرا كه برخي از آن ها درست به اندازه همبرگرهاي معمولي داراي كالري هستند. علاوه بر اين كه برخي از اين همبرگرها بسيار بزرگ و داراي مقادير فراواني روغن و نمك هستند.

۶-   همبرگر تهيه شده از گوشت گاو

اين نوع همبرگر از گوشت نوعي گاو وحشي امريكايي يا بوفالو تهيه مي شود و شباهت بسياري نيز به همبرگر تهيه شده از گوشت گوساله دارد. اما ارزش تغذيه اي آ« از گوشت گوساله بيشتر است. همبرگر گوشت گوساله داراي ۱۰ گرم چربي است اما همبرگر تهيه شده از گوشت بوفالو داراي ۲ گرم چربي و ۲۴ گرم پروتئين است.

۷-   همبرگر تهيه شده از ماهي

اين نوع همبرگر معمولا با استفاده از گوشت ماهي سالمون تهيه مي شود. اين نوع همبرگر دقيقا همان چيزي است كه معمولا پزشكان به بيماران خود توصيه مي كنند. اين همبرگر سرشار از امگا ۳ است، همان اسيد چربي كه براي سلامتي قلب و عروق بدن بسيار مفيد است.

۸-   همبرگرتهيه شده از لوبياي سياه

اين نوع همبرگر گياهي را از ساير همبرگرهاي گياهي جدا كرديم، چرا كه لوبياي سياه ارزش تغذيه اي بسيار بالايي دارد. از نظر تغذيه اي، همبرگر تهيه شده از لوبياي سياه هرآن چه را بدن شما نياز دارد تا از يك ساندويچ همبرگر دريافت كند، دارا است. يك . نيم پيمانه لوبياي سياه داراي ۸ گرم پروتئين و ۵/۷ گرم فيبر است و كالري بسيار كمي دارد و چربي آن نيز كاملا به اندازه و استاندارد است. هم چنين منبع خوبي از آنتي اكسيدان ها محسوب مي شود. همبرگرهاي تهيه شده از لوبياي سياه واقعا عالي هستند. اما مانند ساير همبرگرهاي گياهي، در هنگام سفارش آن ها مطمئن شويد كه از نمك فراوان در روند تهيه همبرگر استفاده نشود.

 

 


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع: نجوم
[ ۲۸ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۲:۳۹:۲۳ ] [ نسرين معين ] [ نظرات (0) ]

۸ نوع همبرگر محبوب و خوش مزه

در اين مطلب سعي داريم ۸ نوع همبرگر محبوب و خوش مزه و كه براي سلامتي شما مفيد است و ميتوانيد در كنار رژيم غذايي خود از آن ها استفاده كنيم را معرفي نماييم.

آيا شما از آن دسته افرادي هستيد كه همبرگر را از برنامه غذايي خود حذف كرده ايد چرا كه فكر مي كنيد در رژيم لاغري جايي براي همبرگر وجود ندارد. بايد به شما بگوييم كه وقت آن رسيده است كه همبرگرهاي خوش مزه را به برنامه غذايي خود بازگردانيد.

همبرگرها اگر با مواد خوب و به شيوه درست تهيه شوند ارزش تغذيه اي خوبي دارند و مي توانند مانند ساير غذاها مورد استفاده قرار بگيرند. بيش تر مردم همبرگر را با گوشت تهيه مي كنند.

8 نوع همبرگر محبوب و خوش مزه

8 نوع همبرگر محبوب و خوش مزه

در اين مطلب ما چند نوع مختلف از همبرگرها را به شما معرفي مي كنيم كه با مواد مختلف تهيه مي شوند و طعم بسيار خوب و دلپذيري دارند. اين همبرگرها را مي توان در خانه تهيه نمود. هم چنين كساني كه در كار فست فود و رستوران هستند نيز مي توانند از اين همبرگرها براي تنوع بخشيدن به منوي خود و پاسخ گويي به نيازها و سلايق مختلف مشتريان استفاده نمايند. پس با ما همراه باشيد تا شما را با اين همبرگرهاي لذيذ بيش تر آشنا كنيم.

همبرگرها در ساده ترين شكل خود يك قطعه نسبتا ضخيم گوشت هستند كه همراه با مخلفاتي مانند كاهو و گوجه و سس، در ميان دو قطعه نان گرد قرار مي گيرند. در بهترين حالت آن قطعه گوشت گرد به خوبي پخته مي شود و در ميان نان همراه با مخلفاتي چون گوجه، كاهو و پياز تهيه مي شود. اما همبرگرهايي كه به خوبي تهيه نمي شوند، گوشت آن ها چرب است و با سس هاي پركالري همراه با بيكن آماده مي شوند.

از نظر ما همبرگرها مي توانند غذاي سالمي باشند مخصوصا اگر شما در هنگام تهيه مواد اوليه و مخلفاتي كه در ساندويچ به كار مي بريد، دقت لازم را داشته باشيد. از طرفي اين را هم مي دانيم كه تهيه مواد اوليه و انتخاب نوع همبرگر به دليل تنوع موجود ممكن است انتخاب را براي شما سخت كند. بهتر است بدانيد كه ما نمي توانيم به شما بگوييم كه همبرگرهاي گياهي كه در فست فودها تهيه مي شوند بهتر هستند يا همبرگرهاي گوشتي، اما اگر همه چيز را به صورت برابر و يكسان و در نظر بگيريم، شما مي توانيد براي انتخاب همبرگر تنها به گزينه مفيد و سالم بودن آن توجه كنيد و همبرگر مورد نظر خود را انتخاب كنيد. در ادامه شما را با چند نوع همبرگر خوش مزه، محبوب و سالم آشنا مي كنيم.

۱-   همبرگر تهيه شده از گوشت گوساله

يك همبرگر تهيه شده از گوشت چرخ كرده گوساله مي تواند يك وعده غذايي سرشار از پروتئين و مغذي باشد. گوشت گوساله داراي ويتامين ب۱۲ است كه براي توليد گلبول هاي قرمز و تامين انرژي مورد نياز بدن لازم است. يكي از دللايلي كه اين نوع همبرگر از نظر تغذيه خيلي سالم به نظر نمي رسد، نحوه تهيه آن است. كمتر مي توان همبرگر تهيه شده از گوشت گوساله را پيدا كرد كه چربي آن كم باشد و با روش درستي نيز پخته و تهيه شده باشد. نوع تغذيه گوساله اي كه از گوشت او براي همبرگر استفاده مي شود نيز بسيار مهم است. بهترين گوشت براي اين نوع همبرگر گوشتي است كه گوساله آن تنها از گياهان تغذيه كرده باشد.

۲-   همبرگر تهيه شده از گوشت گوزن

اين نوع همبرگر را مي توان سالم تر از همبرگر تهيه شده از گوشت گوساله دانست، چرا كه ميزان چربي آن بسيار كمتر است. يك همبرگر ۹۰ گرمي تهيه شده از گوشت گوساله داراي ۱۸۲ كيلوكالري و ۹ گرم چربي است، در حالي كه همين همبرگر با همين وزن اگر با گوشت گوزن تهيه شود تنها ۱۳۳ كيلوكالري و ۳ گرم چربي خواهد داشت.

۳-   همبرگر تهيه شده از قارچ

اين نوع همبرگرها با استفاده از قارچ هاي بزرگ خوراكي تهيه مي شوند. اين نوع قارچ ها بافتي مانند گوشت دارند و بسيار خوش مزه هستند. در تهيه اين نوع همبرگرها معمولا از پنير بر روي قارچ استفاده مي شود و از آن جا كه پنير موزارلا نسبت به ساير پنيرها چربي كمتري دارد، پس بهتر است كه در سانديچ همبرگر تهيه شده از قارچ از پنير موزارلا استفاده كنيم.

۴-   همبرگر تهيه شده از گوشت بوقلمون

همبرگرهاي تهيه شده از گوشت بوقلمون نسبت به همبرگرهاي تهيه شده از گوشت گوساله بسيار كم چربي تر و كم كالري تر هستند. اما نكته اي كه وجود دارد اين است كه براي داشتن همبرگري سالم تر بايد از گوشت سينه بوقلمون استفاده شود. در غير اين صورت همبرگر بوقلمون تفاوتي با همبرگر معمولي ندارد چرا كه ممكن است در تهيه آن از همه قسمت هاي بدن پرنده كه داراي چربي هم هستند استفاده شده باشد.

براي آن كه ساندويچ همبرگر بوقلمون شما سالم تر باشد مي توانيد آن را فقط با يك نيمه نان بخوريد يا حتي به جاي نان از برگ هاي كاهو استفاده نماييد. متخصصان تغذيه اضافه كردن كاهو و گوجه فرنگي را براي دريافت فييبر بيش تر از غذا، پيشنهاد مي دهند.

۵-   همبرگر تهيه شده از سبزيجات

همبرگرهاي سبزيجات واقعا براي سلامتي مفيد هستند چرا كه داراي اسيدهاي آمينه هستند. هم چنين به نوعي ضد سرطان هم محسوب مي شوند، چرا كهع مواد سرطان زا در واقع در گوشتي توليد مي شوند كه با حرارت زياد پخته و سرخ مي شود. البته اين نوع همبرگرها را نمي توان بهترين نوع همبرگر به شمار آورد چرا كه برخي از آن ها درست به اندازه همبرگرهاي معمولي داراي كالري هستند. علاوه بر اين كه برخي از اين همبرگرها بسيار بزرگ و داراي مقادير فراواني روغن و نمك هستند.

۶-   همبرگر تهيه شده از گوشت گاو

اين نوع همبرگر از گوشت نوعي گاو وحشي امريكايي يا بوفالو تهيه مي شود و شباهت بسياري نيز به همبرگر تهيه شده از گوشت گوساله دارد. اما ارزش تغذيه اي آ« از گوشت گوساله بيشتر است. همبرگر گوشت گوساله داراي ۱۰ گرم چربي است اما همبرگر تهيه شده از گوشت بوفالو داراي ۲ گرم چربي و ۲۴ گرم پروتئين است.

۷-   همبرگر تهيه شده از ماهي

اين نوع همبرگر معمولا با استفاده از گوشت ماهي سالمون تهيه مي شود. اين نوع همبرگر دقيقا همان چيزي است كه معمولا پزشكان به بيماران خود توصيه مي كنند. اين همبرگر سرشار از امگا ۳ است، همان اسيد چربي كه براي سلامتي قلب و عروق بدن بسيار مفيد است.

۸-   همبرگرتهيه شده از لوبياي سياه

اين نوع همبرگر گياهي را از ساير همبرگرهاي گياهي جدا كرديم، چرا كه لوبياي سياه ارزش تغذيه اي بسيار بالايي دارد. از نظر تغذيه اي، همبرگر تهيه شده از لوبياي سياه هرآن چه را بدن شما نياز دارد تا از يك ساندويچ همبرگر دريافت كند، دارا است. يك . نيم پيمانه لوبياي سياه داراي ۸ گرم پروتئين و ۵/۷ گرم فيبر است و كالري بسيار كمي دارد و چربي آن نيز كاملا به اندازه و استاندارد است. هم چنين منبع خوبي از آنتي اكسيدان ها محسوب مي شود. همبرگرهاي تهيه شده از لوبياي سياه واقعا عالي هستند. اما مانند ساير همبرگرهاي گياهي، در هنگام سفارش آن ها مطمئن شويد كه از نمك فراوان در روند تهيه همبرگر استفاده نشود.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع: نجوم
[ ۲۸ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۲:۳۰:۰۳ ] [ نسرين معين ] [ نظرات (0) ]

۳۰ واژه فست فودي مهم كه بايد با آن ها آشنا باشيد (بخش دوم)

در بخش اول اين مطلب در مورد محبوبيت فست فودها در هنگام راه اندازي فست فود  صحبت كرديم و سپس به معرفي واژگاني پرداختيم كه امروزه براي مراجعه به فست فودها و يا استفادهاز غذاهاي فست فودي بايد با آن ها آشنا باشيم. در اين بخش به معرفي ادامه آن واژگان خواهيم پرداخت.

انواع نان

واژه فست فودي

واژه فست فودي

  • نان باگت

باگت ها نوعي نان هاي بلند هستند كه در تهيه ساندويچ ها استفاده مي شوند. در زبان اصلي به آن ها sub گفته مي شود كه مخفف كلمه submarine به معني زيردريايي است. دليل اين كه آن ها را به اين نام مي شناسند، شكل ظاهري اين نان ها است. البته اين گونه نان ها بسته به اين كه شما در كدام كشور و در چه فرهنگي از آن ها استفاده مي كنيد، اسامي متفاوتي دارند.

  • نان هاي گرد

اين نوع نان ها معمولا گرد هستند و زير آن ها صاف است. اين گونه نان ها را غالبا براي تهيه همبرگر و يا ديگر انواع ساندويچ استفاده مي كنند.

  • مافين

مافين ها نوعي نان هستند كه چيزي مابين كيك فنجاني و نان شيرين محسوب مي شوند. در واقع مافين نوعي نان نيمه شيرين يا كيك است كه اصولاً براي يك نفر تهيه مي‌شود. مافين به دو نوع مافين انگليسي و مافين آمريكايي تقسيم مي‌شود. در نوع مافين آمريكايي معمولاً به خمير كره، شكر و بيكينگ پودر افزوده شده و در كاغذهاي ضخيمي كه به فنجان شبيه است پخته مي‌شود. به همين علت نوع آمريكايي مافين به نام كيك فنجانينيز خوانده مي‌شود. كيك فنجاني در واقع نوعي كيك اسفنجي يا كيك كره‌اي است كه در قالب‌هايي به شكل فنجان پخته مي شود. برخي رستوران ها و فست فودها اين نوع نان را براي صبحانه سرو مي كنند. اين نوع نان زماني كه با قهوه سرو و خورده مي شوند، بسيار خوش مزه و لذيذ هستند.

  • اسكون

اسكون ها (Scone) بيش از هرجاي ديگري در انگلستان محبوبيت دارند. اسكون ها نان هاي كوچك و سبك و شيريني هستند كه معمولا با ميوه و چاي سرو مي شوند. اسكون‌ها (Scone) بافتي بين نان و شيريني دارند و در دسته‌ نان‌هاي سريع طبقه‌بندي مي‌شوند. نان‌هاي سريع (Quick bread) به نان‌هايي گفته مي شود كه در آن ها از خمير مايه استفاده نمي‌ شود و نيازي به استراحت براي ور آمدن ندرند. واژه‌ اسكون (Scone) دو تلفظ دارد. تلفظ رايج آن در انگلستان اسكان /ˈskɒn/  و تلفظ آمريكايي اين نان اسكون /ˈskoʊn/ هست و هر كدام را تلفظ كنيد كاملا درست است. خمير اسكون (Scone) با آرد گندم، آرد جو يا آرد جوي دوسر قابل تهيه است. اين نان به صورت دايره‌اي يا مثلثي شكل برش‌زده مي‌شود و هميشه به صورت تك نفره پخته و سرو مي گردد. اسكون(Scone) شيريني كمي دارد و براي مزه ‌دار كردنش با خامه، مربا يا كره به عنوان صبحانه يا عصرانه سرو مي‌شود.

  • بيسكوييت

در شمال آمريكا، بيسكوييت نوعي نان نرم كوچك گرد و بدون شيريني است. در انگلستان  و ايرلند، بيسكوييت ها خشك و شيرين هستند و شبيه به شيريني هاي خشك آمريكايي هستند. به طور كلي بيسكوييت در هر كشور و هر فرهنگي كه باشيد ممكن است به صورت متفاوت و با طعم هاي مختلف تهيه شود.

غذاهاي غير اصلي

  • غذاهاي غير اصلي

غذايي كه به عنوان غذاي اصلي سرو مي شود، Main Dish يا غذاي اصلي ناميده مي شود. اما غذاهاي سبك و مخلفات ديگري كه در كنار آن سرو مي شوند را Side Dish يا غذاي غيراصلي يا دورچين مي نامند.

  • ادويه جات

در فست فودها علاوه بر اين كه غذايي كه سفارش داده ايد به شما ارائه مي گردد، چندين نوع مختلف ادويه و سس نيز به همراه آن در اختيار شما قرار خواهد گرفت. معمولا اين سس ها و ادويه جات پس از پخت غذا همراه با آن استفاده مي شوند تا طعم اصلي را بهتر نشان دهند و يا كلا طعم جديدي ايجاد نمايند. برخي از اين ادويه جات مانند سس كچاپ، سس خردل، سس تند، نمك و فلفل كاملا براي همه شناخته شده هستند.

  • سس ها

سس ها ممعولا همراه با غذاهاي مختلف و مخصوصا سالادها استفاده مي شوند تا به آن ها طعم و مزه اي مطابق با ذائقه فردي هر شخص بدهند.

  • سيب زميني خلالي سرخ شده

سيب زميني خلالي سرخ شده معمولا از خلال هاي نازك سيب زميني تهيه مي شود. براي سرخ كردن نيز اين خلال ها را كاملا در روغن شناور مي كنند تا به خوبي سرخ و ترد شوند. اين خلال هاي ترد و خوش مزه معمولا با سس كچاپ يا سس هاي ديگر مانند سس باربيكيو سرو مي شود.

  • هش براون (Hash brown)

هش براون نوع ديگري از غذاهاي سريع و غيراصلي است كه با سيب زميني و پياز تهيه مي شود. اين غذا نوعي صبحانه انگليسي محسوب مي شود كه گاهي همراه با بيكن، گوشت استيك و ژامبون سرو مي شود. براي تهيه آن سيب زميني و پياز را به صورت خلال هاي نازك و باريك برش مي دهند و يا آن ها را رنده مي نمايند. پس از مخلوط كردن پياز و سيب زميني و اضافه كردن ادويه دلخواه آن را بسيار نازك در تابه پهن مي كنند و سرخ مي كنند تا كاملا برشته شود.

  • حلقه هاي پياز

پياز را به صورت حلقه اي برش مي زنندو لايه هاي آن را از هم جدا مي نمايند. پس از اضافه كردن ادويه دلخواه و قرار دادن آن ها درپودر سوخاري، آن ها را تا زماني كه كاملا برشته شوند در روغن سرخ مي كنند.

 

انواع گوشت

  • برگر

برگر همان مخفف كلمه همبرگر است كه از گوشت تهيه مي شود. برگرها معمولا با نان هاي گرد همراه با كاهو، گوجه و پياز سرو مي شوند. معمولا گوشتي كه براي تهيه همبرگر استفاده مي شود گوشت گوساله است. اما گاهي از گوشت هاي ديگري مانند گوشت بوقلمون، گاو، ماهي و مرغ براي تهيه همبرگر استفاده مي شود.

  • ناگت مرغ

ناگت هايب مرغ در واقع قطعات كوچكي از مرغ هستند كه با ادويه هاي مختلف طعم دار شده اند و در روغن سرخ شده اند. بافت آن ها در داخل نرم و در خارج ترد و سوخاري است.

  • سوسيس

سوسيس ها گوشت هاي فراوري شده اي هستند كه معمولا در ساندويچ ها و يا در خوراك هاي صبحانه استفاده مي شوند. معمولا از گوشت قرمز براي تهيه سوسيس ها استفاده مي شود اما مي توان آن ها را از گوشت مرغ و بوقلمون هم تهيه نمود.

  • هات داگ

هات داگ نوعي سوسيس است كه بسيار دراز و باريك تهيه مي شود. هات داگ ها معمولا در نان هاي باگت بلند همراه با سس كچاپ و سس خردل سرو مي شوند.

  • بيكن

بيكن ها قطعات بسيار نازك و طعم دار شده گوشت هستند كه سرخ مي شوند و معمولا در وعده صبحانه مخصوصا همراه با تخم مرغ سرو مي شوند.

  • گوشت گاو

بسياري از فست فودها تاكيد مي كنند كه در غذاهاي خود از گوشت گاو استفاده مي كنند. بايد توجه داشت كه مرغوبيت گوشت و نحوه تغذيه گاو بر طعم و كيفيت غذايي كه از آن گوشت تهيه مي شود تاثير به سزايي دارد.

تمامي كلماتي كه در اين مطلب به آن ها اشاره شد، كلمات و اصطلاحاتي هستند كه در فست فودها مورد استفاده قرار مي گيرند. با دانستن هر كدام از آن ها مي توانيد در هنگام مراجعه به فست فود غذايي را سفارش دهيد كه مي دانيد از چه موادي تشكيل شده است و آيا مطابق ذائقه شما هست يا نيست.

 


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع: نجوم
[ ۲۸ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۲:۲۴:۴۹ ] [ نسرين معين ] [ نظرات (0) ]

اهميت دكوراسيون داخلي فست فود در جذب مشتريان بيشتر براي شما


 

همان طور كه غذاي خوب و سرويس دهي مناسب براي بازگشت مشتري و سرمايه فست فود اهميت دارد، فضاي فست فود نيز در اين زمينه نقش مهمي در تجهيزات فست فود ايفا مي كند. شما مي خواهيد كه مشتريان احساس راحتي داشته باشند و از غذاي خود لذت ببرند. طراحي محيط و چيدمان فست فود، اين فضا را براي مشتريان در هنگام صرف غذا فراهم ميكند.

موسيقي بلند، ميزهايي با روكشي از جنس فرميكا و ليوانهاي پلاستيكي فضاي كاملا متقاوتي را در مقايسه با موسيقي ملايم، ميزهايي با روميزي پارچه اي و ليوانهاي شيشه اي فراهم مي آورد.

 

 

ظرفيت متعادل صندلي و پذيرايي براي راه اندازي يك فست فود دوست داشتني

ظرفيت متعادل صندلي و پذيرايي براي راه اندازي يك فست فود دوست داشتني


 

در طراحي فست فود بايستي توازن ميان استفاده حداكثر از فضاي پذيرايي و فراهم آوردن محيطي راحت و صميمانه رعايت شود. به عبارت ديگر، شما ميخواهيد تا جايي كه ممكن است پذيرايي مشتريان بيشتري باشيد و سود خود را افزايش دهيد. ولي درعين حال تمايل داريد كه مشتريان شما احساس راحتي و آرامش داشته باشند. برخي از فست فودها بيش از آن كه به طراحي داخلي بپردازند، به ميزان گنجايش مشتري اهميت ميدهند.

 

 

طراحي فست فود در چه قسمتهايي مشكل تر است؟


 

در يك فست فود عالي هم ممكن است چيزي به عنوان ميز بد وجود داشته باشد. تنها تعداد كمي از فست فودها ممكن است با اين مشكل در طراحي مواجه نشوند. از مناطقي كه معمولا مشتريان تمايلي به نشستن در آن قسمتها را ندارند ميتوان ميزهاي نزديك به آشپزخانه، سرويس هاي بهداشتي و ورودي فست فود را نام برد. ميزهايي كه در وسط سالن غذاخوري هستند هم چندان محبوبيتي ميان مشتريان ندارند.

براي رهايي از اين مناطق شما ميتوانيد با استفاده از پارتيشن هاي چوبي، گياهان و يا گلدانهاي بلند، فضا را تقسيم كنيد. همچنين ميتوانيد بجاي استفاده از ميز غذاخوري، اين فضاها را براي قسمت انتظار و يا سفارش درنظر بگيريد.

يكي از راههاي شناسايي اين گونه مناطق اين است كه قبل از روز بازگشايي، روي تك تك صندلي هاي سالن فست فود خود بشينيد چشم انداز آنها را بررسي كنيد. ممكن است به اين نكته پي ببريد كه چشم انداز يكي از صندلي هاي سالن ايستگاه اتوبوس است، در حاليكه چشم انداز يكي ديگر از صندلي ها ورودي فست فود شماست.

 

 

موسيقي چه نقشي را در دلچسب تر شدن تجربه مشتريان يك فست فود به عهده دارد ؟

موسيقي چه نقشي را در دلچسب تر شدن تجربه مشتريان يك فست فود به عهده دارد ؟


 

قطعاً سكوت در اكثر فست فودها قابل قبول نيست. به همان اندازه كه سبك منو و طراحي فضا و ديوارها در محيط يك فست فود تاثير دارد، موسيقي نيز نقش موثري در اين زمينه ايفا ميكند. به خاطر كاركنان خودتان هم كه شده از آهنگهايي كه مدام تكرار ميشوند استفاده نكنيد. زيرا آنها مجبور ميشوند بارها و بارها آن را بشنوند.

براي برخي فست فودهاي معمولي راديو ميتواند گزينه خوبي باشد، ولي از پخش كردن شبكه هاي تبليغاتي اجتناب كنيد. اجراهاي زنده كه البته ممكن است پرهزينه هم باشند، ميتوانند محيط خوبي را فراهم كنند. يك نوازنده خوب يا يك گروه موسيقي عالي ميتواند باعث جذب مشتري بيشتري شود. بسياري از فست فودها در روزهاي آخر هفته و يا شبهاي خاصي در طول هفته از موسيقي زنده استفاده ميكنند.

 

 

 

نقش گرمايش و تهويه مطبوع در حضور بيشتر مشتريان در فست فود

نقش گرمايش و تهويه مطبوع در حضور بيشتر مشتريان در فست فود


 

يكي از موضوعات مهم و البته پر هزينه براي هر فست فود تازه تأسيس يا قديمي، موضوع گرمايش و سرمايش است. آشپزخانه فست فودها ميزان زيادي گرما و بو و دود ايجاد ميكنند. حتما از اين موضوع مطمئن شويد كه تهويه آشپزخانه شما به تجهيزات تهويه مناسب مجهز شده باشد.

تهويه مطبوع مناسب نيز در طراحي فست فود امري ضروري به شمار مي آيد. هيچ چيز سريعتر از نبودن تهويه مناسب در سالن غذاخوري فست فود هنگام گرماي تابستان، مشتريان را ناچار به ترك سالن نميكند. ممكن است براي سود بيشتر، هزينه كمتري براي اين موضوع درنظر بگيريد. ولي درنهايت اين موضوع باعث كاهش چشمگير سود شما خواهد شد.

 

 

 

طراحي فست فود در چه قسمتهايي مشكل تر است؟

سرويسهاي بهداشتي مناسب و تميز


 

طراحي شيك و زيبا و همچنين اختصاص دادن محيطي مناسب براي سرويسهاي بهداشتي يك فست فود يكي از مهم ترين موارديست كه مي بايست توجه ويژه اي به آن صورت گيرد . سرويسها بايد حداقل يك بار در آغاز هر شيفت كاري كنترل شوند. يك كارمند ميتواند مسئوليت تعويض اقلام بهداشتي و بردن زباله ها را به عهده داشته باشد. توجه داشته باشيد كه استاندارد سرويس هاي بهداشتي براي بانوان دو برابر آقايان است و به ازاي هر سرويس مردانه مي بايست دو سرويس زنانه قرار گيرد . در صورت لزوم براي افرادي كه امكان استفاده از سرويس هاي اسلامي و ايراني را ندارند حتما بايد يك سرويس فرنگي در نظر گرفته شود . توجه به تميزي و زيبايي اين بخش از رستوران به گونه اي تبلور بهداشت در كل مجموعه شما خواهد بود .


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع: نجوم
[ ۱۷ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۱:۰۱:۵۹ ] [ نسرين معين ] [ نظرات (0) ]

دامنه ها منحصر به فرد هستند و آدرس اينترنتي هر وب سايتي است به طوري كه براي انسان ها  قابل خواندن باشد. آنها از سه بخش تشكيل شده اند، كه شامل: يك دامنه سطح بالا (گاهي اوقات پسوند و يا دامنه پسوندي ناميده مي شوند)، نام دامنه (يا آدرس IP) و يك زير دامنه اختياري است.

سئو در مشهد

تركيبي تنها متشكل از نام دامنه و دامنه سطح بالا به عنوان يك " دامنه ريشه " شناخته مي شود. عبارت " http://" بخشي از URL يك صفحه است،و جزئي از نام دامنه نيست و به عنوان "پروتكل" شناخته مي شود.

بياييد هركدام از اين عناصر را بيشتر بررسي كنيم:

دامنه سطح بالا (Top-level domain)

دامنه سطح بالا (TLD) اصطلاح رسمي براي پسوند است كه در انتهاي نام دامنه ظاهر مي شود. برخي از  نمونه هاي دامنه هاي سطح بالا عبارتند از:

  • .com
  • .net
  • .org
  • .edu

شما احتمالا با TLD هاي بالا آشنا هستيد، در واقع بيش از 1000، TLD وجود دارد كه وبسايت ها بتوانند آن را انتخاب كنند. كه شامل مواردي مانند: .book، .clothing، .dog و lifeinsurance. و همچنين TLDs ممكن است با كلمات اختصاري كشورهاي خاص و يا قلمروهايي نظير .uk (انگلستان) و يا .dk (دانمارك) تركيب شوند. اين TLD هاي خاص كشور ها (و گاهي اوقات منطقه) به عنوان دامنه هاي سطح بالا در سطح كشور و يا ccTLD شناخته مي شوند.

نام دامنه

نام دامنه سطح دوم يك سلسله مراتب دامنه است (پس از دامنه سطح بالا). نام دامنه در يك TLD مشخص (كه دامنه ريشه ناميده مي شود) از نمايندگان آن خريداري شده و نشان دهنده مكان مشخص و منحصر به فرد يك وب سايت است. در مثال هاي زير، نام دامنه به صورت پررنگ نشان داده شده است:

  • example.org
  • https://moz.com
  • blogspot.com

موتورهاي جستجو از كلمات كليدي موجود در نام دامنه به عنوان يك عامل رتبه بندي استفاده مي كنند (كه موجوديت يك دامنه را نشان مي دهند)، اما در زمان بهينه سازي دامنه ريشه خود براي موتورهاي جستجو بايد اين موضوع را نيز در نظر بگيريد كه يكي از توابع خاص الگوريتم گوگل اين است كه با كلمه هاي كليدي دقيقا مطابق با دامنه ها مبارزه كند.

دامنه ريشه

اصطلاح "دامنه ريشه" در ابتدا در زمينه DNS (سرورهاي دامنه نام) ايجاد شد، اين اصطلاح معمولا به تركيبي از نام دامنه منحصر به فرد و دامنه سطح بالا (پسوند) اشاره مي كند تا يك آدرس وب كامل را ايجاد كند. " دامنه ريشه وب سايت شما بالاترين صفحه در سلسله مراتب سايت شما (احتمالا صفحه اصلي شما) است. صفحات فردي و يا زير دامنه ها مي تواند از دامنه ريشه ساخته شود، اما هر صفحه URL بايد از نظر فني شامل يك دامنه ريشه يكسان باشد تا بتواند به عنوان بخشي از وب سايت شما در نظر گرفته شود.

نمونه هايي از دامنه هاي ريشه عبارتند از:

  • com
  • net
  • gov

تمام صفحات در يك وب سايت داراي يك دامنه ريشه ي مشابه هستند، و هيچ دو وب سايت متفاوتي نمي توانند يك دامنه ريشه ي مشابه داشته باشند.

از آنجايي كه دامنه هاي ريشه به جاي صفحات خاص وب، تمام وب سايت را نمايش مي دهند، شمارش لينك هاي دامنه هاي ريشه به جاي پيوند هاي URL (صفحات) مي تواند روش دقيق تري براي تعيين اندازه پروفايل پيوند ورودي سايت شما باشد (به طور كلي، دامنه هاي ريشه پيوندي بيشتر براي شما بهتر است) . ابزارهايي مانند Link Explorer و يا Majestic مي توانند به شناسايي تعداد كل و هويت خاص دامنه هاي ريشه مرتبط با سايت شما كمك كنند.

زير دامنه

زير دامنه ها سطح سوم يك سلسله مراتب دامنه هستند و بخش هايي از دامنه سطح بالا هستند. آنها در مقابل دامنه ريشه اضافه مي شوند و از نام دامنه با يك نقطه از آن جدا شده اند.

به عنوان مثال، "blog.example.com" و "english.example.com" هر ​​دو زير دامنه، دامنه ريشه "example.com" هستند. زير دامنه ها رايگان هستند.

دو مورد از رايج ترين زير دامنه ها عبارتند از:

  • http://www.example.com )  يك زير دامنه استwww)
  • http://example.com (داراي زير دامنه نيست)

اين ها همچنين زير دامنه هايي هستند كه معمولا به اشتباهات كانونيزاسيون منجر مي شوند.

با مقاله بعدي ما در مورد نقش انتخاب دامنه در سئو و تاثيراتي كه در بهينه سازي موتورهاي جستجو دارد همراه باشيد.

 


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع: نجوم
[ ۱۴ مهر ۱۳۹۷ ] [ ۰۲:۰۰:۰۹ ] [ نسرين معين ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 0
دیروز : 0
افراد آنلاین : 6
همه : 0
چت باکس
موضوعات وب
امکانات وب

سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی