akhbarmohandesi
به روزترين اخبار نظام مهندسي

مديركل دفتر فني استانداري قزوين از اجراي طرح خيابان شهيد انصاري شرقي در شهر قزوين با عنوان دسترسي محلي خبر داد.

 

اجرايي شدن طرح خيابان شهيد انصاري شرقي قزوين

به گزارش اخبار نظام مهندسي ،به نقل از روابط عمومي استانداري، پيمان پيرمرادي به برگزاري نشست تعيين تكليف نحوه ساخت و ساز در خيابان شهيد انصاري قزوين، اشاره كرد و افزود: با توجه به سوابق مصوبات شوراي عالي شهرسازي و معماري ايران نشستي در دفتر معاونت امور عمراني استانداري درباره طرح جامع شهر قزوين و كثرت مراجعه مردم در اين خصوص، تشكيل و اين موضوع مورد بحث قرار گرفت. وي اظهار كرد: در اجراي مصوبه شوراي عالي شهرسازي و معماري ايران در خصوص طرح جامع شهر قزوين، بر رعايت ضوابط تهيه طرح محله بلاغي و نيز طرح تهيه شده توسط سازمان نظام مهندسي ساختمان تاكيد شده است.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۲۴ بهمن ۱۳۹۵ ] [ ۰۷:۱۹:۰۶ ] [ نسرين معين ] [ نظرات (0) ]

بازار ناشناخته خدمات فني و مهندسي در استان گلستان

به گزارش اخبار نظام مهندسي ، در سال‌هاي اخير بازار اشتغال براي اكثر فارغ‌التحصيلان به خصوص فارغ‌التحصيلان رشته‎هاي فني و مهندسي از وضعيت مناسبي برخوردار نبوده است در حاليكه اگر زمينه صادرات خدمات فني و مهندسي فراهم باشد مي‎توان به مشكلات عديده در حوزه اشتغال جوانان كمك به‌سزايي كرد.

در اين ميان، استان گلستان با دارا بودن تعداد زيادي از فارغ‌التحصيلان در رشته‎هاي فني و مهندسي و همسايگي با كشورهاي حوزه «سي آي اس» كه خواهان جذب اين ظرفيت نيروي كار براي انجام پروژه‎هاي خود هستند مي‎توان شاهد توسعه و گسترش صادرات خدمات فني و مهندسي از استان به خارج از مرزها باشيم كه اين امر بدون شك موجب ارزآوري و درآمد براي استان خواهد شد.

با اين وجود مشكلاتي از جمله ناشناخته بودن بازار صادرات خدمات فني و مهندسي براي مسئولان، نبود بازاريابي منطقه‎اي، نبود سياست‎هاي تشويقي و منابع مناسب، عدم تسهيلات كم‌بهره براي صادركنندگان، ارائه خدمات فني و مهندسي را با كاهش مواجه كرده است.

كاهش صادرات خدمات فني مهندسي از استان گلستان

در همين رابطه عضو هيأت مديره سازمان نظام مهندسي استان گلستان گفت: به طور كلي منحني صادرات خدمات فني مهندسي در كشور روند نزولي داشته است متعاقبا استان ما نيز متأثر از اين وضعيت است. در واقع وضعيت فعلي صدور اين گونه خدمات مناسب نبوده و متأسفانه شرايط حضور متخصصان فني ما در كشورهاي ديگر به خوبي فراهم نشده است كه اين موضوع علل مختلفي دارد.

سيدمجتبي موسوي بيان كرد: در حال حاضر كشور تركيه نزديك به ۲۰ ميليارد در سال صادرات خدمات فني مهندسي دارد كه اتفاقا بخش كثير آن در آسياي ميانه است، آمارها هم نشان مي‎دهد كه با وجود شروع خوب ايران در بازار عراق، در حال حاضر صادرات خدمات مهندسي به اين كشور هم كاهش يافته است.

وي اضافه كرد: استان گلستان داراي ظرفيت كمي و كيفي بالا از نظر منابع انساني متخصص است، از طرفي كشورهاي همجوار به خصوص حوزه آسياي ميانه در حال حاضر مي‎تواند به بازاري پر سود براي مهندسان ما تبديل شوند. كشورهاي تركمنستان، افغانستان، قزاقستان و تاجيكستان به دلايل مختلفي از جمله زبان مشترك، سهولت تردد مي‌تواند به تحقق اين موضوع كمك كند. البته ظرفيت‎هاي موجود در اين بخش بايد توانمند شده و سازماندهي مناسب داشته باشند و در مواقع لازم مورد حمايت‌هاي قانوني هم قرار بگيرند.

وي در خصوص اقدامات سازمان نظام مهندسي استان گلستان براي افزايش صادرات خدمات فني و مهندسي گفت: سازمان نظام مهندسي ساختمان گلستان آمادگي همه‌جانبه خود را براي افزايش صادرات خدمات فني مهندسي و سازماندهي شركت‎ها و توانمندسازي آنها اعلام مي‎كند. ما در سازمان از دو سال گذشته مانند شوراي مركزي در تهران، كميته‌اي به نام صادرات خدمات فني مهندسي تشكيل داده‎ايم كه وظيفه آنها بررسي وضعيت فعلي و ارائه راهكارهاي عملي براي افزايش سهم ايران در بازار ساخت و ساز كشورهاي آسيايي است. در عين حال همكاري خوبي بين سازمان، حوزه معاونت عمراني استانداري و انجمن صادركنندگان خدمات فني مهندسي آغاز شده است.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۲۳ بهمن ۱۳۹۵ ] [ ۰۱:۳۳:۳۴ ] [ نسرين معين ] [ نظرات (0) ]

به گزارش اخبار نظام مهندسي ،مهندس سيدمحمد بهشتي‌شيرازي، فارغ‌التحصيل كارشناسي ارشد معماري از دانشگاه شهيدبهشتي و رئيس پژوهشگاه ميراث فرهنگي سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري، عضو شوراي عالي ميراث فرهنگي و گردشگري و رئيس كميته ملي ايكوم ايران و عضو پيوسته فرهنگستان هنر است.لزوم توجه به تنوع محيطي در نظام ساخت و ساز

 

لزوم توجه به تنوع محيطي در نظام ساخت و ساز

لزوم توجه به تنوع محيطي در نظام ساخت و ساز

لزوم توجه به تنوع محيطي در نظام ساخت و ساز

اين صاحبنظر عرصه معماري و شهرسازي و همچنين ميراث‌فرهنگي كشور، معتقد است كه تخريب بافت‌هاي با ارزش تاريخي در كشورهاي مختلف در طول تاريخ همواره وجود داشت. وي مي‌گويد: مهندسان از مقام تكلف مهندسي نزول اجلال كرده و متوجه باشند كه هميشه به جز مضامين تكنولوژيك و سيويل، جنبه هاي ديگري نيز در زندگي مردم وجود دارد. گفتگوي مشروح ما را با اين صاحبنظر مي‌خوانيد:

شما سطح كيفي مهندسي در صنعت  ساختمان كشور را چگونه ارزيابي مي‌كنيد؟

در ابتدا بايد گفت مقصود از اصطلاح مهندسي كه در دوره‌ي معاصر با نظام آكادميك جديد شكل گرفته، تكنولوژي و فن‌آوري است كه در گوشه به گوشه اين جهان يك معنا را دارد. اما در ايران وقتي ما مهندسي را در گفتار بكار مي بريم اين اصطلاح از ريشه‌ي هندسه و در واقع اندازه است. يعني مهندسي با مكان و محيط پيرامون در ارتباط بوده و بايد آن فن‌آوري را متناسب محيط توليد كند. هميشه در مهندسي اين مختصات و اندازه‌ها را محيط تعيين مي‌كند، حال با توجه به اينكه كشور ايران با يك تنوع بسيار زياد محيطي مواجه است متاسفانه در مهندسي نظام آكادميك ودانشگاهي ما آن چيزي كه آموزش داده نمي‌شود، توجه به همين اندازه هاي محيطي است و مهندسي امروزي كشور ديگر كاري با اندازه‌ها و مختصات محيطي مانند محيط طبيعي، اجتماعي و اقتصادي ندارد.

در نظام ساخت و ساز ايران براي ساخت و سازهاي ايمن و مستحكم در كل كشور تنها يك نوع آيين‌نامه‌ و الگو تدوين و به اجراء در مي آيد و چون در اين مقررات توجهي به تنوع محيطي نشده و محيط نيز از مشخصات خود را تغيير نمي دهد، در نتيجه ساختمان احداث شده از در برابر طبيعت از خود انعطاف نشان نداده و به اين علت ديگر بناي احداث شده پايدار نخواهد بود. اين عدم پايداري باعث تحميل خسارت ها و ضرر و زيان غير قابل جبراني به صنعت ساختمان كشور مي شود. تا قبل از اين شيوه‌هاي مهندسي جديد كه در كشور حاكم شده اگر شما به شهرهاي مختلف ايران سفر مي كرديد شاهد تنوع معماري در گوشه به گوشه ايران بوديد كه كاملاً با هم متفاوت و مشهود بود زيرا كه در معماري و ساخت و ساز هاي گذشته به تفاوتهاي محيطي توجه كرده بودند اما امروز در هر كجاي ايران كه برويد از روي معماري آن شهرنمي‌توانيد تشخيص دهيد كه وارد كدام شهر شده‌ايد. زيرا تمام ساختمان‌ها جديد بدون توجه به محيط خويش احداث شده و سبب اغتشاش در عرصه مهندسي نيز شده است.

امروزه در نوسازي و بهسازي شهرها، موضوع باز آفريني شهري مطرح شده و اكنون طرح هاي بازآفريني در حال تهيه است، شما تا چه اندازه اجراء اين طرح ها را براي حل فرسودگي بافت هاي شهري موثر مي دانيد؟

در اين رابطه دو نكته وجود دارد؛ اول آنكه در خصوص بهبود وضعيت بافت هاي فرسوده، اگر ما اصطلاحي مانند نوسازي و بهسازي را بكار بريم يا بازآفريني و يا هر اصطلاح ديگر، شايد فعل ما اثر گذار باشد اما ممكن است، مقصود حاصلي در پي نداشته و به نتيجه مطلوب نرسيم، البته تمام كارهايي كه براي بهبود وضعيت بافت هاي فرسوده صورت مي گيرد با نيت قربت‌الي الله و خير است اما متاسفانه ما جايگاه خويش را نسبت به موضوع درست درك نكرده‌ايم.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۲۲ بهمن ۱۳۹۵ ] [ ۰۶:۱۵:۳۳ ] [ نسرين معين ] [ نظرات (0) ]

به گزارش اخبار نظام مهندسي ،سخنگوي كميسيون عمران مجلس شوراي اسلامي با اشاره به عدم پلمب ساختمان پلاسكو را تعداد بالاي افراد شاغل در اين ساختمان و نگراني از بيكاري آنها خواند.بررسي مسئله جلوگيري از رخداد مشابه حادثه پلاسكو در مجلس

 

بررسي مسئله جلوگيري از رخداد مشابه حادثه پلاسكو در مجلس

بررسي مسئله جلوگيري از رخداد مشابه حادثه پلاسكو در مجلس

بررسي مسئله جلوگيري از رخداد مشابه حادثه پلاسكو در مجلس

صديف بدري گفت: هدف از برگزاري جلسه كميسيون اجتماعي، عمران و بهداشت و درمان كه ساعت ۱۵:۰۰ امروز (شنبه) برگزار خواهد شد، بررسي مسئله و جلوگيري از رخداد چنين حوادثي براي ساختمان‌هاي مشابه است تا اقدامات پيشگيرانه انجام شود و مجددا شاهد اين گونه حوادث ناگوار نباشيم.

سخنگوي كميسيون عمران مجلس تاكيد كرد: مسائل اجتماعي و اشتغال افرادي كه در پلاسكو مشغول به كار بودند، سبب پلمب نشدن به موقع اين ساختمان شده بود. تعداد زيادي از مردم در آنجا اشتغال داشتند و تعطيلي ساختمان پلاسكو موجب بيكاري آنها مي‌شد. و خلأ قانوني سبب شد كه شهرداري نتواند خودش مستقيما وارد ميدان شود.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۲۰ بهمن ۱۳۹۵ ] [ ۱۲:۰۲:۰۳ ] [ نسرين معين ] [ نظرات (0) ]

به گزارش اخبار نظام مهندسي ،حبيب‌الله بي‌طرف، معاون مهندسي، پژوهش و فنآوري وزارت نفت، ديدگاه‌هاي خود را درباره نقش وزارت نيرو و سازمان‌هاي نظام مهندسي به عنوان اصلي‌ترين نهادهاي راهبر در امر توسعه پايدار تشريح كرد.وزارت نيرو و سازمان اصلي‌ترين نهادهاي راهبر در امر توسعه

 

وزارت نيرو و سازمان اصلي‌ترين نهادهاي راهبر در امر توسعه

وزارت نيرو و سازمان اصلي‌ترين نهادهاي راهبر در امر توسعه

وزارت نيرو و سازمان اصلي‌ترين نهادهاي راهبر در امر توسعه

حبيب‌الله بي‌طرف ديدگاه‌هاي خود را در حوزه انرژي در ساختمان‌ها بيان كرد. وي در بخشي از صحبت‌هاي خود اصلي‌ترين نهادهاي راهبر در امر توسعه پايدار را وزارت نيرو و سازمان نظام مهندسي ساختمان دانست. نظرات اين صاحب‌نظر را مي‌خوانيد:

تعريف توسعه پايدار و ضرورت آن چيست؟

مفهوم توسعه پايدار در دهه هفتاد قرن بيستم ميلادي در سطح جهاني مطرح شد. شايد ضرورت طرح اين مفهوم، ناشي از رشد سريع صنعتي و اقتصادي كشورهاي اروپايي و امريكا و ناديده گرفته شدن مسائل محيطي و بروز برخي آسيب‌هاي زيست محيط در بخش‌هايي از كره زمين بوده است.

در واقع مفهوم و پيام توسعه پايدار پيوند زدن رشد اقتصادي و توسعه صنعتي با مسائل محيطي و جنبه‌هاي اجتماعي است. در بستر توسعه پايدار رفع نيازهاي نسل حاضر به بهاي عدم تامين نيازهاي نسل‌هاي بعدي تمام نخواهد شد، بلكه بهره‌گيري و استفاده از منابع طبيعي بصورت صيانت شده خواهد بود، بطوري كه حق بهره‌برداري از نسل‌هاي آينده سلب نشود.

تاكنون چه سياست‌هاي خرد و كلاني در حوزه توسعه پايدار وضع و اجراء شده است؟

حدود نيم قرن است كه كشورهاي مختلف راهكار جلوگيري از نابودي محيط زيست را اجماع جهاني، بر روي مفهوم و پياده‌سازي”توسعه پايدار” مي‌دانند و اين راهكار را حاصل رشد و آگاهي بشر در خصوص وجود پيوند بين مشكلات محيطي با توسعه اقتصادي و رشد سريع صنعتي به همراه تكنولوژي‌هاي قديمي (داراي آلايندگي) دانسته‌اند.

در اين راستا اجلاس‌هاي بسيار مهمي با حضور گسترده روساي كشورهاي مختلف و اثرگذار جهان برگزار و بيانيه‌هاي مهم و متعددي در حوزه توسعه پايدار صادر گرديده و سياست‌هاي كلان و خردي توام با تكاليف مشخص براي كشورها تعيين و اعلام گرديده و ساختار پيگيري و نظارت بر اقدامات دولت‌ها نيز معين شده است.

متاثر از اين اجلاس‌ها و بيانيه‌ها، چه قانون‌گذاري و اقداماتي انجام گرفته و نقش ايران در شكل‌گيري بر اين بيانيه‌ها را چگونه ارزيابي مي‌كنيد؟

تا جايي كه بخاطر مي‌آورم سه اجلاس بسيار مهم جهاني(كنفرانس جهاني) طي پنجاه سال اخير در دنيا برگزار گرديده، اولي كنفرانس جهاني محيط زيست انساني در سال ۱۹۷۲در استكهلم بود و در اين كنفرانس مباحثي مانند فقر و گرسنگي، بحران‌هاي زيست محيطي، آلودگي‌هاي ناشي از فعاليت‌هاي صنعتي، آلودگي‌هاي شهرهاي بزرگ و…مطرح شد و يك بيانيه ۱۰۶ ماده‌اي در خصوص جنبه‌هاي مختلف محيط زيست انساني صادر گرديد.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۹ بهمن ۱۳۹۵ ] [ ۰۶:۱۶:۱۴ ] [ نسرين معين ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
نظرسنجی
[#VoteTitle#]
[#VTITLE#]
     نتیجه

لینک های تبادلی
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 0
دیروز : 0
افراد آنلاین : 6
همه : 0
چت باکس
موضوعات وب
امکانات وب

سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی